Toisinaan ruoka lautasella on ankean yksiväristä. Tänään silmäni sokaistuivat keltasesta, tuntui että koko keittiö tanssi keltaisen eri sävyillä. Lautasella keltaista, ruoka keltaista, pöytäliina oranssinen..

Kanaa ja pastaa intialaisittain

  • n.350g kanaa, maustamatonta
  • rypsiöljyä
  • kurkumaa
  • pippuria
  • 2 sipulia
  • 1-2 valkosipulin kynttä
  • Greme Bonjour Indian Curry**
  • Pastaa; tagkiatelle. Toki riisi, nuudelit jne sopii!

Paista kanasukaleet tilkassa öljyä, kuullota sipulit ja purista joukkoon valkosipulinkynnet. Kynsien viipalointi antaa laimeamman maun. Lisää mausteita oman maun mukaan. Kanan ollessa kypsää, lisää Greme Bonjour ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä pastan valmistumisen ajan. Jos et välitä pastasta, toki riisi, nuudelit, linssit jne. sopivat.

Lisukkeena tarjoile salattia ja raejuustoa.

**stabilointiaineet: johanneksenleipäpuujauhe, karrigeeni, säilöntäaine: kaliumsorbaatti