Pohja:
- 2 munaa*
- 3dl sokeria*
- 150g margariinia
- 5dl vehnäjauhoja*
- 2 tl leivinjauhoja
- 3rkl kaakaojauhetta*
- 2tl vaniliinisokeria
- 2dl maitoa*
Kuorrutus:
- 6rkl kuumaa kahvia*, halutetta loraus rommia sekaan
- 60g margariinia
- 225g tomurokeria
- 3rkl kaakaojauhetta*
- nomparelleja
Vatkaa munat ja sokeria vahhdoksi. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Lisää maito ja kuivat aineet vuorotellen kevyesti sekoittaen. Levitä taikina voideltuun piirakka/kakkuvuokaan ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 25-35min. Riippuen uunista.
Anna pohjan jäähtyä ennen kuorutteen lisäämistä. Sulata margariini kuumaan kahviin ja lisää sokerit. Sekoita huolellisesti tasainen seos. Kaada valmis kuorute piirakan pinnalle ja koristele heti.
*Saatavana luomuna / reilunkaupan tuotteina
pohja: http://pohjalla.vuodatus.net/blog/category/Hassuja
Kommentit