Pohja:

  • 2 munaa*
  • 3dl sokeria*
  • 150g margariinia
  • 5dl vehnäjauhoja*
  • 2 tl leivinjauhoja
  • 3rkl kaakaojauhetta*
  • 2tl vaniliinisokeria
  • 2dl maitoa*

Kuorrutus:

  • 6rkl kuumaa kahvia*, halutetta loraus rommia sekaan
  • 60g margariinia
  • 225g tomurokeria
  • 3rkl kaakaojauhetta*
  • nomparelleja

Vatkaa munat ja sokeria vahhdoksi. Lisää joukkoon sulatettu rasva. Lisää maito ja kuivat aineet vuorotellen kevyesti sekoittaen. Levitä taikina voideltuun piirakka/kakkuvuokaan ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 25-35min. Riippuen uunista.

Anna pohjan jäähtyä ennen kuorutteen lisäämistä. Sulata margariini kuumaan kahviin ja lisää sokerit. Sekoita huolellisesti tasainen seos. Kaada valmis kuorute piirakan pinnalle ja koristele heti.

*Saatavana luomuna / reilunkaupan tuotteina

 

pohja: http://pohjalla.vuodatus.net/blog/category/Hassuja